آموزش استخراج مقاله از پایان نامه

اولین گام در استخراج مقاله از پایان نامه چه در مقطع کارشناسی ارشد و چه در مقطع دکتری، این است که عنوان مناسبی را برای آن انتخاب کنید. داشتن یک طرح منظم برای مقاله از اهمیت بالایی برخوردار است. همچنین نیازی نیست عنوان مقاله شما دقیقاً منطبق با عنوان پایان نامه باشد، بنابراین در انتخاب عنوان خود را محدود به پایان نامه نکنید.
بیشتر بخوانید: چگونه از پایان نامه کتاب استخراج کنیم؟
پیکره اصلی مقاله، دارای یک چینش مشخص می باشد. البته شما به سلیقه خود می توانید عنوان، موضوع، روش، و داده های مورد استفاده در مقاله را تغییر دهید. اولین نکته ای که باید در استخراج مقاله از پایان نامه مدنظر داشته باشید این است که مقاله شما باید دارای اعتبار علمی باشد و ترجیحاً نوآوری در آن وجود داشته باشد.
گام های مورد نیاز برای استخراج مقاله از پایان نامه
-
چگونه چکیده بنویسیم؟
اگر قصد استخراج یک مقاله از پایان نامه خود را دارید، می توانید از همان چکیده پایان نامه در مقاله نیز استفاده کنید. در غیر این صورت باید چکیده را مطابق با عنوان خود، تغییر دهید. توجه داشته باشید که: تعداد کلمات بین ۲۵۰ الی ۳۰۰ کلمه باشد، جملات را به صورت خبری و ماضی بنویسید، هدف پژوهش را در ابتدای چکیده بیاورید، موضوع را معرفی کنید، روش را شرح دهید، و به صورت مختصر به یافته های پژوهش اشاره کنید.
-
چگونه کلمات کلیدی را انتخاب کنیم؟
کلمات کلیدی در مقاله بیانگر موضوع و مفاهیم اصلی در مقاله شما می باشد. بنابراین از کلماتی استفاده کنید که بیانگر کار شما باشد. مرسوم است که بین ۳ الی ۶ کلمه کلیدی در مقاله ها استفاده می کنند.
-
چگونه مقدمه مقاله را آماده کنیم؟
در بخش مقدمه باید به موضوع تحقیق و نیاز به انجام آن و همچنین اهداف کاربردی موضوع به صورت مختصر اشاره کنید. این بخش، باید موضوع مقاله شما را به کارهای پیشین متصل کند و به طور کلی در این بخش، باید جزئیات کامل روش، دلیل استفاده از آن، و شرایط استفاده از آن را بیان کنید.
-
چگونه پیشینه تحقیق را بنویسیم؟
پیشینه تحقیق از جمله مهم ترین بخش های یک مقاله معتبر است، در این بخش سعی کنید به پژوهشهای مرتبط با کار خود از نویسندگان مشهور ارجاع دهید و در پایان، یک جمع بندی از نظریه پژوهشی خود ارائه دهید.
-
چگونه فرضیه ها و سوالات پژوهشی را بنویسیم؟
در فصل اول یا فصل سوم پایان نامه این فرضیه ها وجود دارند. اگر کار شما آزمایشی است، باید به نحوه انجام آزمایش، نوع کنترل و نحوه گردآوری داده ها و همچنین روش تحلیل داده ها اشاره کنید.
-
چگونه داده ها را تحلیل کنیم؟
روش تحلیل را در بخش قبلی عنوان کرده اید. حال، در این جا به طولی یا مقطعی بودن مطالعه، کمی یا کیفی بودن متغیرها، و نوع آزمون های مورد استفاده اشاره کنید و جزئیات روش را بیان نمایید.
-
چگونه نتایج را خلاصه کنیم؟
برای نوشتن بخش نتایج پژوهش، از فصل چهارم پایان نامه استفاده کنید. سعی کنید تا حد امکان نتایج را خلاصه نمایید. بنابراین نوشتن نتیجه گیری در استخراج مقاله از پایان نامه یک نقش کلیدی دارد.
-
چگونه بحث و نتیجه گیری را بنویسیم؟
شاید مهم ترین بخش هر مقاله ای، همان بحث و نتیجه گیری آن باشد. نوع نوشتن بحث و نتیجه گیری نشان دهنده میزان تسلط و مهارت پژوهشگر می باشد. هر چه در نوشتن این بخش بیشتر دقت کنید، شانس پذیرش شدن مقاله شما بیشتر است.
-
چگونه منابع را بنویسیم؟
شما با توجه به قالب مجله مورد نظر، باید تمامی منابعی را که در متن مقاله مطرح کرده اید، به صورت کامل در این قسمت بنویسید.
اگر شما قبلاً یک پایان نامه نوشته اید و حال قصد نوشتن مقاله را دارید، کوتاه ترین مسیر برای شما این است که از موضوعات داخل پایان نامه یک مقاله استخراج کنید. بسته به سطح اعتبار مجله مورد نظر شما، باید نوع مطلبی که برای استخراج به عنوان مقاله انتخاب می کنید نیز متفاوت باشد. اگر مجله های ISI را برای ارسال مقاله خود مد نظر دارید، بنابراین باید مقاله شما دارای نوآوری کافی و متن روان و روش مناسب برای تحلیل باشد.
بیشتر بخوانید: دلایل ناتوانی دانشجویان در نوشتن پایان نامه
دیدگاهتان را بنویسید