تبلیغات موبایلی چیست؟

وابستگی به دستگاه های موبایل روز به روز در میان مردم بیشتر می شود و این استفاده زیاد مردم از موبایل، فرصت خوبی را برای بازاریاب ها ایجاد کرده است تا بتوانند با استفاده از تبلیغات موبایلی مشتریان بیشتری را جذب کنند. تبلیغات موبایلی امروزه یکی از عوامل رشد کسب و کارها می باشد.
بیشتر بخوانید: مدل کسب و کار تبلیغات کلیکی
تبلیغات موبایلی چیست؟
تبلیغات موبایلی زیر مجموعه ای از تبلیغات دیجیتال یا همان بازاریابی دیجیتال می باشد و عبارتست از هر گونه تبلیغی که بر روی موبایل نمایش داده می شود. تبلیغات موبایلی اشکال مختلفی دارد و امروزه نسبت به دهه گذشته از نظر محتوا و دامنه مخاطبان تغییر بسیاری کرده است.
انواع تبلیغات موبایل
- متن (Text)
- فیلم های فلش (Flash Movies)
- بنرها
- فایل های صوتی (Audio Files)
- ویدئوها (Videos)
هر یک از این تبلیغات با توجه به نوع کاربردی که دارند توسط بازاریاب ها مورد استفاده قرار می گیرند که رایج ترین این تبلیغات موبایلی در کشور ما همان تبلیغات متنی (SMS ها) هستند که روزانه چندین مورد از آن ها را بر روی موبایل خود مشاهده می کنید.
بیشتر بخوانید: آیا روش تبلیغات پیامکی هنوز اثربخشی دارند؟
روش های تبلیغات موبایلی
۱- روش هزینه به ازای فعالیت (CPA)
در این روش شما به عنوان یک مشتری تنها به ازای به انجام رسیدن درخواست تبلیغاتی خود هزینه پرداخت می کنید. تبلیغات کلیکی، بازدید ویدئوها، عضویت و … از جمله رایج ترین زیر مجموعه های روش هزینه به ازای فعالیت هستند.
۲- روش هزینه به ازای نصب (CPI)
هزینه به ازای نصب (Cost Per Installation) متوسط هزینه ای است که شما به عنوان یک مشتری باید به ازای هر نصب به تبلیغ کننده پرداخت کنید. معمولاً از این روش تبلیغات موبایلی در اپلیکیشن ها مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراین اگر اپلیکیشن شما نصب نشود، هزینه ای پرداخت نخواهید کرد.
۳- روش هزینه به ازای بازدید کامل ویدئو (CPCV)
فرض کنید شما از کسب و کار خود یک ویدئوی تبلیغاتی تهیه کرده اید و آن را برای تبلیغ به یک شرکت تبلیغات موبایلی می سپارید. در این روش شما باید هزینه ای را به ازای نمایش کامل ویدئو پرداخت کنید. یعنی اگر دو کاربر ویدئوی شما را به صورت کامل تماشا کنند، شما این هزینه را پرداخت می کنید.
۴- هزینه به ازای هر کلیک (CPC)
این روش این روزها بسیار رایج شده است و در سایت های مختلف با آن مواجه می شوید. در این روش شما به ازای تعداد کلیک هایی که از سوی کاربران بر روی بنر تبلیغاتی شما شده است، به شرکت تبلیغ کننده هزینه پرداخت می کنید.
تبلیغات موبایلی در دهه گذشته بسیار مورد استفاده قرار گرفت و در این روزها بیش از پیش با استقبال از سوی مشتریان مختلف و صاحبان کسب و کار مواجه شده است. اگر شما یک کسب و کار نوپا داشته باشید و بخواهید در حد توان خود بر روی تبلیغات و برندسازی هزینه کنید، تبلیغات موبایلی شاید معقول ترین روش برای شما باشد و بتواند در رشد کسب و کار شما نقش مهمی را ایفا کند.
بیشتر بخوانید: کاربرد واقعیت مجازی در تبلیغات
دیدگاهتان را بنویسید