روش آموزش مدیریت خشم

مدیریت خشم از جمله مهارت هایی است که شما باید آن را از همان سنین کودکی و نوجوانی به فرزندان خود آموزش دهید. نوجوانانی که مهارت مدیریت خشم را بلد نیستند، قادر به کنترل میزان خشم خود نخواهند بود و خشم در آن ها منجر به برخورد فیزیکی و ابتلا به اختلالات روانی خواهد شد. در این مقاله به تشریح روش آموزش مدیریت خشم خواهیم پرداخت.
بیشتر بخوانید: مدیریت خشم
بسیاری از مشکلاتی که در جامعه و در سطح خانواده برای ما به وجود می آیند به این دلیل هستند که ما توانایی و مهارت کافی برای مدیریت کردن خشم خود را نداریم. اگر یک لحظه این مهارت را داشته باشیم، دیگر یک عمر از حرکت های بعدی آن پشیمان نخواهیم شد. بنابراین در این مقاله روش آموزش مدیریت خشم را به شما می آموزیم.
چند روش آموزش مدیریت خشم
-
قوانینی را برای خشم در محیط خانواده تعیین کنید
در مورد رفتارهای قابل پذیرش در منزل قوانینی را تعیین کنید و رفتارهای غیر قابل تحمل را برای همه توضیح دهید. خشم فیزیکی و تهدیدهای این چنینی را در خانه ممنوع اعلام کنید. این اولین گام برای آموزش مدیریت خشم به فرزندان شما می باشد.
-
در مورد تفاوت میان خشم و پرخاش با فرزندان خود بحث کنید
یکی از مهم ترین گام های آموزش مدیریت خشم به فرد، این است که به او تفاوت میان احساس خشم و رفتار پرخاشگرانه را بیاموزیم. خشم کاملاً قابل قبول است و یک هیجان محسوب می شود اما رفتار پرخاشگرانه چنین نیست.
-
مهارت های جرأت ورزی را به فرزند خود بیاموزید
گاهی رفتارهای پرخاشگرانه و خشم فرزند شما ناشی از فقدان جرأت ورزی در او می باشد. به فرزند خود بیاموزید که با آداب و رفتار مناسب بتواند صحبت کند و از خودش دفاع کند. به این صورت، نیازی نیست که برای گفتن حرف های خودش مجبور به استفاده از خشم یا پرخاش شود.
-
مهارت های تاب آوری اجتماعی را به آن ها بیاموزید
فرزندان شما باید بدانند که با چه روش هایی که از نظر اجتماعی مناسب هستند با احساس خشم مقابله کنند. افرادی که مهارت های تاب آوری را یاد نگرفته اند به احتمال زیاد در رویارویی با هیجان خشم، پرخاشگر خواهند شد.
-
مهارت های حل مسئله را به فرزندان خود بیاموزید
زمانی که فرزندان شما مهارت های حل مسئله را بلد نباشند، برای برطرف کردن نیازهای خود به پرخاش روی می آورند. بنابراین سعی کنید مهارت های حل مسئله را به آن ها بیاموزید تا در رویارویی با خشم، مجبور به استفاده از رفتار پرخاشگر نشوند.
بیشتر بخوانید: مهارت حل مسئله چیست و چه اهمیتی دارد؟
اگر فرزندان شما مهارت های مدیریت خشم را بلد نباشند، بنابراین در روابط خود، در شغل خود و در به طور کلی در آینده خود مشکلات بسیاری خواهند داشت. اگرچه خشم یک هیجان طبیعی و سالم است، ولی اگر شما نتوانید آن را به روشی مناسب نشان دهید، آن گاه برای شما دردسر ساز خواهد شد. بنابراین آموزش روش مدیریت خشم به فرزندان در همان سنین کودکی یا نوجوان برای شما یک ضرورت است.
بیشتر بخوانید: چگونه استرس را مدیریت کنیم؟
دیدگاهتان را بنویسید