چه فعالیت هایی در رزومه یک روانشناس مفید است؟

رزومه ها نوعی ابزار بازاریابی برای جلب توجه کارفرمایان هستند. اگر شما یک روانشناس هستید، باید رزومه خود را به گونه ای بنویسید که کارفرما با خواندن آن، بیشتر ترغیب شود که اطلاعات بیشتری را در مورد شما کسب کند و در نهایت شما را به مصاحبه دعوت کند. در ادامه به موارد مورد نیاز در رزومه یک روانشناس اشاره می کنیم.
بیشتر بخوانید: مهارت های مورد نیاز برای یک روانشناس
به یاد داشته باشید که همه کارفرمایان، حتی اگر همه آن ها در زمینه روانشناسی فعالیت کنند، مثل هم نیستند. با توجه به این اختلاف سلیقه شما باید چند نوع رزومه برای خود آماده کنید. مثلاً رزومه برای درخواست کار در یک شرکت باید با رزومه ثبت نام در دانشگاه متفاوت باشد.
چه فعالیت هایی در رزومه یک روانشناس مفید است؟
-
حوزه تخصصی را بیان کنید
حوزه تخصصی، یکی از مهم ترین موارد موجود در رزومه یک روانشناس است. این حوزه تخصصی است که تعیین می کند یک روانشناس در چه زمینه ای کار کرده است و آیا گزینه مناسبی برای کارفرما هست یا خیر. قرار دادن این مورد در رزومه باعث نظم دادن به رزومه می شود، زیرا خواننده با خواندن آن، به سرعت به حوزه کاری روانشناس پی می برد.
-
دوره های علمی گذارنده شده را نام ببرید
گاهی شما به عنوان یک روانشناس در دوره های علمی مختلفی شرکت کرده اید و حتی از برخی از آن ها مدرک نیز دریافت نموده اید. با عنوان کردن این دوره ها به صورت دقیق می توانید رزومه خود را غنی تر کنید. ترجیحاً مستندات مربوط به این دوره ها را در صورت امکان به رزومه خود الصاق کنید.
-
سوابق پژوهشی و تدریس خود را بیان کنید
در رزومه یک روانشناس حتماً باید به صورت کامل در مورد سوابق تدریس و سوابق پژوهشی خود اطلاعاتی را ارائه دهید تا کارفرما به اندازه کافی با پیشینه علمی و پژوهشی شما آشنا شود. بسته به جایگاه شغلی مورد نظر، سعی کنید سوابقی را که به جایگاه شغلی مورد نظر نزدیک تر هستند در اولویت قرار دهید.
-
سوابق برگزاری دوره های خود را بنویسید
در این بخش تمامی سوابق آموزشی (استاد حل تمرین، مدرس و غیره) در دانشگاه را بنویسید. اگر نقش شما در این سوابق در طول زمان پررنگ تر شده است، با توضیحات کافی نشان دهید که چه پیشرفت هایی را در این سوابق داشته اید.
-
تجربیات آموزشی و فعالیت های حرفه ای خود را بیان کنید
برای نوشتن تجربیات آموزشی و فعالیت های مختلف، ترتیب زمانی را رعایت کنید تا کارفرما با نگاه کردن به رزومه شما به پیشرفت شما در طی زمان پی ببرد. در این بخش باید جزئیات مربوط به آموزشگاه یا سازمانی را که در آن فعالیت داشته اید، به صورت کامل بیان کنید.
-
نحوه ساختن آخرین محصول یا دستیابی به آخرین دستاورد خود را شرح دهید
مهارت های مورد استفاده برای ساختن آخرین محصول یا ارائه آخرین خدمات خود را بیان کنید. با انجام این کار، به کارفرما کمک می کنید تا به مهارت های جدید شما پی ببرد. البته باید مهارت هایی را بیان کنید که بسیار به جایگاه شغلی مورد نظر نزدیک باشد تا کارفرما ترغیب شود که شما را به مصاحبه دعوت کند.
اگر قصد دارید رزومه خوبی به عنوان یک روانشناس داشته باشید، بهتر است ابتدا حوزه تخصصی خود را مشخص کنید، و سپس به انجام فعالیت و شرکت کردن در دوره های مختلف در همان حوزه بپردازید. علاوه بر تسلط داشتن بر نکات مورد نیاز در نوشتن رزومه، شما باید با استفاده از نکات بالا و در نظر گرفتن این واقعیت که رزومه شما یک رزومه روانشناسی است، بتوانید به گونه ای رزومه خود را بنویسید که برای مخاطبان جذاب باشد. البته، قرار دادن سوابق شغلی و پژوهشی مهم ترین بخش یک رزومه روانشناس را تشکیل می دهند و ضرورتی برای قرار دادن اطلاعات اضافی مانند سرگرمی، ورزش مورد علاقه و … وجود ندارد.
بیشتر بخوانید: ۱۰ نکته که رزومه شما را جذاب تر می کند
دیدگاهتان را بنویسید